GLOW Music

Muzikale activiteit

zaterdag 8 november 2014: GLOW Music

ESMG Quadrivium bestaat 50 jaar! Om dit te vieren zal er dit jaar in november een uniek project plaatsvinden waar de bezoeker oog in oog komt te staan met een speciale combinatie van cultuur en moderne technologie. Bij dit project, GLOW Music genaamd, staan drie thema’s centraal: licht, techniek en muziek. Deze thema’s gecombineerd zullen zorgen voor een spannende ervaring, waardoor de bezoeker zich in een tweede werkelijkheid waant.

De basis van het project wordt gevormd door een licht- en geluidsveld in een locatie langs de route van GLOW. In dit veld waant de bezoeker zich midden in een virtueel orkest, waar zelfs muziekinstrumenten door de bezoeker gelokaliseerd kunnen worden. Om de synthese tussen muziek, technologie en licht te completeren, zal door een getalenteerde kunstenaar een lichtconcert ontworpen worden dat reageert op de ontwikkeling, sfeer en klankkleur van de muziek. Tijdens een gedeelte van het project zal er tevens live gemusiceerd worden op de locatie.

8 en 9 november zullen de live concerten plaatsvinden, en van 10 tot en met 15 november zal Wave Field Synthesis worden toegepast.

Voor meer informatie, zie /activiteiten/glow-music

Onderverenigingen:Auletes, Ensuite, Sambuca, Vokollage
Begintijd:18:00 uur
Eindtijd:23:00 uur

Logo